Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi snakker altid så meget om, at vi skal gøre vores kroppe ’klar til sommeren’. Men er din baghave egentlig også sommerklar?

Læs med i denne artikel for at se, hvorvidt din baghave er klar til den kommende sommer – eller hvorvidt du lige skal lægge lidt mere arbejde i den.

Hvad er status for din terrasse?

Din terrasse er en utrolig vigtig del af din baghave. Det er netop på din terrasse, at du opholder dig, når du befinder dig ude i baghaven. Med en ordentlig terrasse, har du altid et sted at sætte dig, under de varme sommeraftener.

Hvis du har en hyggelig terrasse, er der også større sandsynlighed for, at du har lyst til at opholde dig ude i din baghave. Hvis din terrasse derimod er gammel og grim at kigge på, er det tvivlsom at du får brugt din baghave særlig meget.

Prioriter at lave en fantastisk terrasse med rene sten eller pæne terrasseplader som underlag. Gør også lidt ud af at indrette din terrasse på en optimal måde, for eksempel, ved at stille nogle pæne planter ude på terrassen.

Hvilke havemøbler har du?

Det er vigtigt at overveje, hvilket havemøbler vi har at stille frem, når vejret begynder at blive lidt bedre. Hvis du for eksempel har nogle havestole, som det egentlig er ubehageligt at sidde i over længere tid, så er det tvivlsom at du får brugt dem særlig meget under den kommende sommer.

I de senest par somre, har vi haft utroligt varmt vejr. Det er derfor også vigtigt, at vi sørger for at have nogle gode parasoller, som kan beskytte os fra solens mest kraftige stråler. Sådan en god parasol vil desuden også gøre det langt mere behageligt at opholde sig ude i baghaven.

Vælg derfor at købe nogle gode kvalitets parasoller og havemøbler hjem til den kommende sommer, hvis du ikke i forvejen har nogle gode parasoller og havemøbler at hive frem. Det er en god ide at købe sådanne ting på dette tidspunkt af året, netop fordi der er ingen andre der gør det – og derfor er priserne også en del lavere, end hvis du for eksempel køber dem tættere på sommeren.

Skal du lave en pool?

At gå i gang med at lave en pool ude i baghaven er naturligvis et større projekt, som kræver en vis overvejelse. Men hvis du har pladsen til det og du desuden nyder at bade, så er det så absolut noget du bør overveje.

Du vil blive overrasket over, hvor billigt du egentlig kan lave en pool for i dag. Og hvis du kan få en masse glæde ud af at have en pool i baghaven, er det så ikke pengene værd?