Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være en dyr ting at få udviklet en hjemmeside

Det med at få udviklet en ny hjemmeside eller app ved du at det kan være en dyr ting og derfor undgår du det, så meget som muligt. Du prøver nogle tiltag selv, men det fungerer bare ikke helt rigtigt. Du ved at vis du først er begyndt at få nogle til at udvikle for dig, så kommer det til at koste rigtig mange penge. Og når der skal løses problemer, så bliver det også en dyr fornøjelse. Men det behøves ikke at være verden dyreste ting, at få udviklet en hjemmeside eller en app. Det kan godt betale sig at lave noget research og finde det bedste tilbud. Du kan spare mange ved at ringe rundt og spørge om en estimeret pris.

Stor rabat at hente

Mange webudviklere giver et uforpligtende tilbud efter dine forventninger og præferencer. Derfor er der intet at miste ved at ringe rundt. Faktisk kan du nogle steder spare helt op mod 40-50 % på samme opgave. Det er hver at tage med i beregningen, når du skal beslutte hvilket sted, du vil få udviklet hjemmesiden eller din app. Besparelsen kan f.eks. bruges på at få mere webudvikling og dermed en bedre hjemmeside eller flere funktioner. Du kan selvfølgelig også spare disse penge og bruge dem på noget helt andet. Men det er bedst at få siden til at fungere fejlfrit fra start, så der ikke senere skal udvikles på den igen.

Brug dine penge med fornuft

Hvis du skal have designet både en hjemmeside og app, samtidig, kan de sagtens betale sig at benytte de steder, hvor der er rabat. Hvis der f.eks. er 40 – 50 % rabat kan du bruge resten af beløbet på at få udviklet en app ved siden af din hjemmeside. Dette giver endnu en kommunikationskanal, som brugerne og målgruppen kan interagere med. Dette kan være med til at skabe et tættere forhold mellem målgruppen og din virksomhed.