Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du går med en drøm om at udskifte alle gardinerne i huset, så har du nok også fundet ud af, at det kan være en særdeles bekostelig affære, og det hurtigt kan koste flere tusinde kroner pr rum. Hvor meget det løber op i, afhænger naturligvis fuldstændig af hvor mange vinduer der skal dækkes og hvor store de er. Har du store vinduespartier er det også dyrt at købe især hvis det ikke er i helt almindelige standard mål.

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til at købe gardiner, og det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken løsning i vælger. For selvom det billigste måske nok er at smutte i IKEA eller Jysk, så er det langt fra sikkert, at det er her, du finder dem bedste løsning, selvom det er den billigste. Ofte er de ikke lige så holdbare og skal udskiftes hurtigere, og i andre tilfælde lukker de ikke lyset godt nok ude, fordi materialet ganske enkelt ikke er godt nok.

Et af de steder, hvor du kan spare mange penge ved at handle er hos UNIG, som forhandler et stort udvalg af gardiner i alle tænkelige afskygninger. Her kan du købe skræddersyede gardiner til lave priser. Når du bestiller hos UNIG ryger din bestilling direkte til producenten der laver dem og sender dem direkte til dig, så du slipper for at skulle vente længere end nødvendigt og samtidig er det langt billigere end konkurrenterne der tilbyder gardiner på skræddersyede mål.

Et andet godt sparetip i forbindelse med gardiner, er at bruge dem til at holde på varmen om vinteren og dermed spare på varmeregningen. Det gør man ved at holde dem trukket ned hele dagen, så kulden ikke slipper så let ind – det kræver dog at det er mørklægning for at effekten skal gøre så høj som muligt.