Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en virksomhed, og ønsker I at få nyt interiør i jeres lokaler for at få lidt nyt liv i de gamle rammer, kan det nogle gange være en rigtig god idé at få udarbejdet en grundig plan for, hvordan det hele skal se ud i sidste ende. Når denne plan er på plads, vil det være rigtig fornuftigt at henvende sig til én eller flere virksomheder for at få et konkret tilbud på hele pakken – disse sammenlignes naturligvis senere. Mange gange er det samme fremgangsmåde, man ser hos virksomheder, som man også ser hos private forbrugere. Vi ønsker alle sammen at få produkterne så billigt som muligt uanset vores situation. Men ved at få lavet en 3d-visualisering af kontorlandskabet, kan man bedre forklare overfor en given forhandler, hvordan man ønsker resultatet skal se ud.

Hvis man blot kommer med nogle tanker omkring, hvordan man gerne vil have, det færdige resultat nogenlunde skal se ud, åbner man automatisk op for forskellige måder at opfatte budskaber på. Det kan sagtens være, at I mener et, men hvor modtagere hører noget helt andet. Det er der ingen, der får noget ud af i sidste ende, og I vil samtidig få en langt lavere pris, hvis I har gjort jeres forarbejde godt nok.
Vi vil derfor gerne opfordre til, at man får lavet en plan sammen med professionelle folk, som kan rådgive og vejlede i, hvordan man bedst kommer gennem denne arbejdsopgave uden alt for mange skrammer.

Hos Flowstudio kan du læse meget mere om, hvad 3d-visuliseringer kan hjælpe med. Indendørs visualiseringer er nemlig langt fra det eneste, der er muligt med de digitale muligheder. Hele bydele bliver ofte tegnet i grafiske programmer, så både kommune og bygherre og offentligheden kan få en fornemmelse af, hvordan slutresultatet bliver, når al byggeri og larm er færdigt.