Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvordan skal man finde flere penge hver måned, hvis der umiddelbart ikke er flere indtjeningsmuligheder tilgængelige for hverken dig eller din mulige partner? Det kan være yderst vanskeligt at finde flere måder at få penge ind på kontoen, når alt synes til at være forsøgt. Men måske en form for efteruddannelse kan være en god investering, hvis du ikke har verdens længste uddannelse. Det kan derudover også være, at du ikke er i arbejde på nuværende tidspunkt, men inderligt ønsker at finde et arbejde, der kan indbringe nogle kroner til de faste udgifter.

Hvis du ønsker at få tilføjet et nyt diplom eller bevis på en uddannelse for at på sigt kunne få en højere månedsløn, så kunne du eksempelvis kigge nærmere på dit lokale erhvervsakademi. Disse typer uddannelser har skræddersyet deres indhold således, at studerende er bedst rustet til at kunne indgå på en arbejdsplads på lige fod med andre medarbejdere, når de er færdiguddannede. Man kan anskue denne type uddannelse som en vekseluddannelse på samme måde som sygeplejersker eller håndværkere, der bruger dele af uddannelsen på en arbejdsplads og på skolebænken. Der er nemlig inkorporeret praktik, hvilket også kan være praktik i udlandet, hvis den studerende ønsker det.

Praktik i udlandet er for nogle studerende meget mere givende end traditionel praktik i Danmark. Dette kan skyldes mange ting og oplevelsen hos et praktiksted er naturligvis fuldstændig individuel, men når man som eksempelvis dansker rejser til et andet land for at arbejde – også når det er som gratis arbejdskraft – så vil der være markant flere udfordringer, end det er tilfældet med en praktikplads i Danmark. Med praktik i udlandet får du også hår på brystet i form af at tale et andet sprog hver dag. Med denne hårde og intense indsats og uddannelse vil du formentlig få råd til mere på sigt