Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mekanikere er ikke billige

Mange af os har måske en bil af lidt ældre dato og vil gerne have den udstyret med lidt ny teknologi. Nogle af de gamle biler og måske også nogle af de nye, har måske ikke de ønskede funktioner og derfor må man selv sørge for, at bilen kan får dette. Det kunne være et nyt anlæg, en ny radio, media system, navigation eller bakkamera. Hvad end det måtte være, så køber de fleste alle disse ting fra en bilmekaniker. Men som de fleste ved, så er det ikke helt billigt. Der findes en billigere løsning end, at købe dit biltilbehør hos mekanikeren og det hedder Carvision, som sælger tilbehør til biler.

Skær mellemmanden væk

Grunden til at det kan være en dyr fornøjelse at købe biltilbehøret hos mekanikeren, er fordi mekanikerne også gerne vil tjene penge på, at sælge dig disse dele og ikke kun på at montere dem. Selv om at man tænker at det er smart, at købe delene det samme sted, som også montere dem, så kan det blive dyrere. Det man egentlig gør, er at tilføje en fordyrende mellemmand i handlen med delene til bilen. Denne mellemmand køber biltilbehøret fra en leverandør og sælger det vider til dig dyrere, så mellemmanden selv kan tjene en skilling på dem.

Tjek altid hos leverandøren

Carvision er en leverandør af biltilbehør og er derfor også mekanikerens leverandør. Lige præcis hos Carvision, har du mulighed for, som privat kunde, at købe biltilbehør fra dem. Dette betyder at du kan købe dine dele og herefter få en mekaniker til, at installere dem for dig. På den måde undgår du den fordyrende mellemmand, som ikke er nødvendig i dette tilfælde. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvorvidt det et muligt at købe produkter direkte fra leverandøren, før man beder en mekaniker om at købe noget hjem. Hvis dette er muligt, er der mulighed for at spare en god sjat penge.