Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du husejer? Så er du sikkert også interesseret i, at boligens værdi øges. Det betyder nemlig en højere salgspris, hvis du en dag skal sælge boligen. Samtidig giver det dig en bedre bolig, hvor du kan føle dig hjemme og slappe af. Vil du have gode råd til, hvordan du optimerer din bolig? Så læs med herunder.

Giv husets facade en omgang

Bor du I et ældre hus? Så oplever du måske allerede nu, at facaden på huset godt kunne trænge til at blive shinet op. De fleste facader bliver med årene slidte, og det kan derfor også gøre huset stærkere og sundere, hvis du reparerer facaden.

Facaden er desuden med til at danne førstehåndsindtrykket af huset, og derfor kan det være fordelagtigt at reparerer husets facade.

Byg en carport eller garage

Noget som potentielle købere sætter pris på, er huse med en carport eller en garage. De fleste familier har nemlig én eller to biler, som der gerne skal være plads til. Et godt bud på et optimeringsprojekt af boligen kunne være at bygge en carport eller en garage.

Ryddelig have

En ryddelig have med orden giver et godt indtryk af huset. Tilmed gør det husets have mere anvendelig og brugbar, når den er ryddet og pæn. Brug én dag eller to på at rydde op i haven. Fjern havens vilde buske og beskær træer og buske, så de ikke gror vildt. Fjern også ukrudt og visne blade og grene. Slå til sidst græsset så haven ser nydelig ud.

Byg et skur til haveredskaber

Dine haveredskaber bliver nemt rustne og slidte af at stå ude under åben himmel. Derfor kan du med fordel bygge et skur, hvor du kan sætte dine haveredskaber, tomme krukker og havemøbler. En (lille) detalje som et skur har faktisk stor betydning for kommende købere.