Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være rigtig dyrt at have en hund i sit hjem. Samtidig er det et sted mange mennesker, ikke ønsker at spare, for det er jo menneskets bedste ven. Det kan vi sagtens forstå, og er heller ikke noget, vi selv ville gøre for, at det skal gå ud over hunden, men vi har dog fundet nogle måder at spare på, hvor det hele bare bliver gjort smartere frem for dårligere.

Hundefoder

I dag findes der ufatteligt mange forskellige mærker af hundefoder samtidig med, at de reklamer der kører for hundefoder, fremtvinger følelser i dig, så du føler dig tvunget til at købe deres produkt. Sandheden er dog en helt anden. I Danmark skal alle producenter følge samme standard, så derfor skal din hunds behov nok blive opfyldt, selvom du vælger at købe det billige mærke.

Hundetegn

Mange mennesker går ud, og investerer i store mængder for dyretegn, når man i virkeligheden kan få rigtig mange kvalitetsdyretegn til billige penge mange stedet på nettet. Derfor vil vi klart anbefale, at man i stedet finder sig et hundetegn på nettet, og venter de få dage der kræver for at få sådan noget leveret. Hvis man kigger på kirstensdyrebutik.dk, kan man se et stort udvalg af hundetegn til en lav pris og i mange forskellige designs og materialer. Hundetegnet er lovpligtigt, og derfor er der mange butikker, der skruer prisen unødvendigt meget op, fordi folk skal ud og købe et.

Lav et hundebudget

Det vil være fornuftigt at sætte et bestemt beløb til side hver måned som en hundeopsparing. Det kan være svært at forudse, hvornår der lige pludselig kommer en ekstra regning til en dyrelægebesøg, at din hund vokser fra sin seng eller noget helt andet. Derfor anbefaler vi, at man sætter f.eks. 1000kr af om måneden til brug på sin hund