Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange måder, hvorpå du kan spare penge på din bolig. Noget af det, der typisk koster meget, når vi bor i et land, hvor der er en kold vinter, er varmeregningen. Den kan hurtigt blive høj, hvis du har en hel bolig, du skal opvarme.

Derfor får du herunder en række gode tips til, hvordan du optimerer dit varmeforbrug, så du slipper billigere gennem efteråret og vinteren, hvor det typisk er nødvendigt at tænde for radiatoren – eller den varmekilde, der nu anvendes til at opvarme din bolig.

#1: Vælg en varmepumpe

En varmepumpe er en smart metode til at opvarme huset. Den gør brug af luften, når den opvarmer rummet, hvorfor det eneste, du skal bruge penge på, er den elektricitet, der skal anvendes, når du skal generere varme ud af luft.

Der findes masser af forskellige løsninger på markedet, men det kræver, at du ved, hvad du laver, hvis du skal lykkes med at montere den. Der findes dog andre muligheder. Du kan eksempelvis investere i en varmepumpe på abonnement hos Naervarme.dk. Det kan du med fordel gøre, da det betyder, at du ikke selv skal montere den.

#2: Få lavet et energitjek

Der findes masser af måder, du kan opvarme din bolig på – og der er også mange måder, det kan ende med at blive dyrt på. Derfor kan det betale sig at hyre en energikonsulent, som kan hjælpe dig med at energirenovere din bolig, hvorefter du får konkrete anbefalinger til, hvordan du sikrer, at dit hjem bedre holder på varmen.

#3: Få efterisoleret din bolig

Det kan betale sig at bruge penge på at efterisolere din bolig, så du er sikker på, at varmen bliver inde i boligen og ikke bare siver ud igen, hvilket kan ende med at blive utroligt dyrt i længden. Der er mange måder, du kan efterisolere din bolig, og det er primært loftet, der skal isoleres, da varmen stiger til vejrs.