Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Luksus eller smart?

Mange mener at gulvvarme er en luksus og som er meget omkostningsfuldt. Denne påstand kan være sand, men den kan også være falsk. De fleste har enten fjernvarme eller en brændeovn, til at varmeboligen op i den kolde vinterperiode og derfor vil gulvvarme være en unødvendig ting, men bare rart at have. Men hvis man har gulvvarme i det meste af hjemmet, så behøves man ikke at bruge hverken radiatorer eller brændeovnen til at varme boligen op med.  Med gulvvarme i boligen har du ikke brug for en anden måde at varme hjemmet op på. Et lunt gulv kan sagtens gøre jobbet og måske endda til en fordelagtig pris.

Styr selv temperaturen

Hvis du skal have varme i gulvet, så har du brug for gulvvarmemåtter og når man nu er i gang, kan man lige så godt benytte sig af varmemåtter som bruger el. Ved at bruge el gulvvarmemåtter kan du selv styre hvor varmt dit gulv skal være. Temperaturen kan styres ved at bruge en termostat, lige som til radiatoren. Dette gør at man også kan slukke helt for sin gulvarme, som er en fordel om sommeren. Der findes mere information om dette på denne side. Har man varme i gulvet er der ingen bekymringer for at skulle gå på et iskoldt gulv om vinteren. Nogle af os kender det godt og det er ikke en rar følelse.

Spar penge på fjernvarmen

Ved at benytte denne løsning kan man spare penge på fjernvarmen og på brandet til brændeovnen. Dette vil give et større rådighedsbeløb og dermed flere frie midler, som kan bruges på andre ting eller til at lave en opsparing med. Uanset hvad du vil bruge det større rådighedsbeløb til, så er det altid en god ting at kunne spare penge på noget. Det giver mere frihed og gør at man måske kan få opfyldt nogle af sine lidt vildere drømme.