Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et boligsalg er et stort skridt i livet, præcis som et boligkøb er. Det kan være svært at skulle skille sig af med det hjem, man har boet i i virkelig mange år, og som har været samlingspunkt for familien.
Hvad bringer det nye sted på? Kan man finde sig lige så godt til rette i det nye, som man gjorde i sit gamle hjem? Hvilke nye naboer kan man forvente? Det er nogle af de spørgsmål, man kan stå med, når man skal sælge sig hus. Det er også ofte nogle af de bekymringer, hvor en ejendomsmægler kan være behjælpelig med at berolige dig som sælger.

Men er det nødvendigt at bruge alle de penge i salær, når man kan sælge sit hus selv? Det er det formentlig ikke, da du kender dit hjem langt bedre, end en ejendomsmægler nogensinde kan komme til. Der er selvfølgelig langt mere arbejde i et selvstændigt hussalg, end der ville være, hvis du havde en ejendomsmægler tilknyttet. Du skal selv stå for at tage billeder, markedsføre ejendommen og fremvise m.m.
Selvom du kan spare rigtig mange penge ved selv at sælge din ejendom, så bør du stadig gøre brug af en boligadvokat.

Husk at få styr på det juridiske

Hvis du vil stå for alting selv, så ender du med at overse nogle helt fundamentale ting, som du absolut ikke må glemme. En boligadvokat kan hjælpe dig med at få styr på de elementære juridiske ting, der hører med til et salg. Overholder du ikke alle regler og love, kan du ende op med at få store bøder.
En køber tjekker naturligvis alle ting igennem ved et køb, så der skal være styr på tingene.

Har du brug for en boligadvokat i Århus, så bør du tage fat i Advokatfirmaet-ge.dk. Så er du sikker på, at alting stemmer.