Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skulle du være så uheldig at du smed dine nøgler væk og fik brug for en låsesmed, så ring ikke bare til den første låsesmed du finder på listen. Der er nemlig stor forskel på prisen og serviceniveauet indenfor låsesmede. De fleste låsesmede koster over 1000 kr at få ud og låse en dør op, og flere har utrolig lang ventetid fra du ringer til de står hos dig, og det kan betyde meget hvis du er låst ude.  

Brug et par ekstra minutter på at finde den billigste 

Hvis du bruger et par minutter på at finde den billigste og bedste, er det ofte godt investeret.
Hvis vi siger du bor i Valby og skal bruge en låsesmed, så søger du på google og finder den første, der står måske ikke en pris fra starten, da du så finder ud af at det koster 1400 kr, for at de skal køre ud og låse op for dig. Men hvis du havde giver dig tid til at studere markedet, havde du nok faldet over Danlaase, de tager nemlig kun 495 i dagtimerne og 795 kr. I aftentimerne, weekender og helligdage, hvis du bor i Valby. Se mere om deres priser og tilbud her
Det er rigtigt mange penge at spare.  

Hvordan kan du undgå at smide nøglerne væk? 

Det bedste sparetip vil selvfølgelig være ikke at smide sin nøgler væk eller glemme dem, og det er jo ikke 100% muligt at gardere sig imod, men vi forsøger at komme med at par tips til hvordan du mindsker risikoen for det, og derfor spare endnu mere.  

Nøglernes placering 

Sørg for at have dine nøgler i den samme jakke- eller bukselomme, derved er du hurtigere opmærksom hvis de lige pludseligt ikke er der. 

Tjek efter 

Gør det til en vane at tjekke om nøglerne er der, om du har husket dem inden du smækker døren, eller går fra de steder du befinder dig.  

Brug smartnøglering 

Det bedste tip er næsten at bruge en smart nøglering, som er en lille chip/gps, der gør at du kan se hvor dine nøgler er henne, via en app. Så hvis du har tabt nøglerne i græsset, efter en gåtur, kan du se på app præcist hvor nøglerne befinder sig, så du kan gå tilbage og samle dem op.