Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ingen grund til at søge til det store udland for at holde en hyggelig ferie – og der er i hvert fald ingen grund til at bruge flere tusinde kroner på bare transport til et sted langt borte. Men hvordan holder man egentlig en hyggelig miniferie uden at bruge de helt store penge? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan komme ud og holde en miniferie uden at gå i minus på kontoen.

Tag på camping

Camping er ikke længere bare camping. Du behøver ikke selv at eje en campingvogn eller ligge i telt. Camping er så meget mere i dag. Du kan for eksempel booke en hytte på en campingplads eller måske endda et mobile home, som er blevet meget populært i dag. En miniferie i en campinghytte eller et mobile home er ikke bare hyggeligt. Det er også meget billigere end udlandsferie eller hotelophold i storbyerne – specielt når der er tale om højsæson. Derudover giver camping også mere fred og ro, natur og hygge med blandt andet bål og en masse udendørsaktiviteter. Det er den perfekte miniferie for både familier med børn og enlige par, der bare gerne vil lidt væk fra hverdagen.

Book et sommerhus

Hvis du har brug for at komme lidt væk fra hverdagen, så er et sommerhus en rigtig god idé til en miniferie. Her kan du slappe af, gå en tur på stranden og spille en masse brætspil – men pas på med, hvornår du booker. Der er nemlig stor forskel på priserne, hvis du bestiller i lavsæson sammenlignet med højsæson. Du kan faktisk få et rigtig fedt sommerhus for ingen penge, hvis du bare vil afsted udenfor højsæson eller de store helligdagsferie som blandt andet påske, pinse og kristi himmelfart.

Prøv en B&B – eller AirBnB

Hvis du skal rundt omkring i landet, så kan det godt betale sig at kigge på alternativer til de dyre hoteller. Det kan du finde ved at søge efter en bed and breakfast – eller du kan søge efter billig indkvartering ved AirBnB. Det giver flere penge til sjov og ballade.