Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Træpiller er et brændstof, som generelt er en meget populær løsning til opvarmning af de danske husstande – og det er der mange gode grunde til. Det er billigt, miljøvenligt og så er det også effektivt til opvarmning. Der er rigtig mange fordele ved træpiller. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge og udnytte alle de andre fordele ved træpiller allerede i dag.

Træpiller er den billige løsning

En af de absolut største fordele ved træpiller er, at de er forholdsvis billige sammenlignet med de mere traditionelle opvarmningsløsninger som for eksempel olie, kul og naturgas. Én af grundene til at træpiller er så billige er blandt andet fordi er der i dag er et stort udvalg af danske sælgere af træpiller, som konkurrer mod hinanden på prisen. Det har gjort, at priserne på træpiller er faldet meget markant i sammenligning med for bare 10 år siden – og samtidig er udbuddet af træpiller af høj kvalitet er steget. Træpiller koster således i dag kun 2000 kr. for 1000 kilo – og 1000 kg rækker rigtig langt!

Træpiller er et miljørigtigt alternativ til andre opvarmningsmetoder

Træpiller kan brændes af i pilleovne og pillefyr og de afgiver næsten ingen affaldsstoffer ud over lidt aske. Træpillerne frigiver kun den CO2 under afbrænding, som træet har optaget under væksten, hvilket betyder, at det er miljørigtigt eller CO2-neutralt brændsel, så længe der plantes nye træer til erstatning for dem, som bliver lavet til træpiller. De er således et meget miljørigtigt alternativ til både fyringsolie og elvarme.

Træpiller er en nem og effektiv opvarmningsmetode

Træpiller er også en nem og effektiv måde at opvarme huset på sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder. Træpiller er nemlig nemme at arbejde med og de kræver ingen særlige hensyn udover at skulle opbevares på et tørt sted. Derudover er træpiller også et meget effektivt fyringsredskab, som via et træpillefyr kan opvarme et hus på lige fod med traditionelle energiformer som blandt andet olie, naturgas og kul. Hvis du vælger at erstatte din brændeovn i stuen med en træpille-ovn, bliver det langt lettere at optænde og håndtere træpiller end det er ved traditionel brænde.

Hvis du er blevet overbevist om at et pillefyr er til dig, så kan du med fordel bestille dine træpiller lige her.