Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er forskelligt fra hund til hund, om gøen er et problem. Det har også noget at sige, hvilken race din hund er, da nogle racer har mere tendens til gøen end andre. Den kan gå hen og blive generende, hvis man har en hund, som gør meget, og specielt hvis man bor i et villakvarter, hvor man bor tæt. Hvis du har problemer med, at din hund gør for meget, kan du overveje, om du skal prøve et anti-gø halsbånd.

 

Sådan fungerer et anti-gø halsbånd

Et anti-gø halsbånd er et hjælpemiddel til at få din hund til at stoppe med at gø. Det fungerer på den måde, at det udløser et bip, en spray eller en vibration, når den gør, og hundens reaktion vil være at stoppe med at gø. Du kan finde et halsbånd på anti-gø-halsbånd.dk.

 

Hvis du køber et anti-gø halsbånd er det meget vigtigt, at du ikke lader din hund gå med det døgnet rundt. Det er naturligt for hunde at gø, og derfor skal den også have lov til at gøre det. Du kan for eksempel nøjes med at bruge halsbåndet, hvis I skal have gæster eller lignende.

 

Suppler med andre hjælpemidler

Man skal huske, at der som regel er en grund til, at hunde gør. Hvis der er tale om et specielt tilfælde, hvor gøen vender tilbage, er det en god idé at prøve at finde ud af, hvad det præcist er, din hund gør ad – måske er den vred eller bange. Hvis den for eksempel er bange for fyrværkeri nytårsaften, og derfor gør, kan det være, at et beroligende middel i dens foder er bedre til netop denne ene nat.

 

Med det sagt er det vigtigste, at du selv opdrager din hund. Du kan ikke nøjes med at købe et anti-gø halsbånd og tro, at så er dine problemer løst. Som hundeejer er opdragelsen altid det vigtigste, hvor hjælpemidler kun er et supplement.