Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At have optimale parkeringsmuligheder er essentielt når man har et firma med en fysisk lokation. Med god parkering er det nemt at møde på job til tiden, og det er på samme tid nemt for eventuelle kunder at finde parkering. Mange har dårlige associationer med parkeringsselskaber, men når man finder et professionelt og moderne parkeringsselskab til opgaven, får man den bedste service og man kommer parkeringsproblemerne til livs. Der findes mange gode firmaer som laver gratis løbende parkeringskontrol, og som bruger moderne metoder til at holde styr på jeres p-pladser.

Undgå uvedkommende parkering

Når man har en virksomhed kan det være frustrerende hvis man skal døje med manglende parkeringsplads til de ansatte samt kunderne. Parkforce parkeringskontrol er et selskab som er nemt at oprette sig hos, og firmaet står for at give god service og daglig løbende kontrol af jeres parkeringspladser.  For at melde sig til, skal virksomheden oprettes på computer eller tablet, og man undgår på denne måde de problemer som gammeldags parkeringskontrol ofte kan medføre. Ved at vælge et privat firma til p-kontrol får virksomheden en gratis ordning, uddannede P-vagter, og 24-timers vagtkontrol hver dag. Klik her og læs mere.

Få gratis parkeringsservice og omkostningsfri skiltning

Skiltning er en vigtig del af parkeringspladsen, fordi det er vigtigt at pladsens regler er tydelige. På private arealer er skiltning reguleret af lovgivningen, og et godt parkeringsfirma kan hjælpe med rådgivning til hvilke skilte er smarte og lovlige for din virksomheds areal. Et moderne parkeringsselskab hjælper dig igennem de snørklede regler som ofte er gældende på parkeringspladser, og hjælper med at finde overblikket. Du kan også finde hjælp til at få p-pladsen inddelt i båse på en måde som udnytter arealet optimalt. Det kan være svært at beslutte sig for hvordan p-pladsen skal inddeles, og her er det godt at kunne trække på hjælp fra professionelle.