Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Streaming er det nye sort, og har efterhånden væ¦ret det i lang tid. Mens antallet af timer der bliver brugt på at se flow tv har været faldende over en periode, så bliver der brugt mere og mere tid på at streame fra tjenester som HBO, Viaplay, TV2 Play og naturligvis Netflix, der uden sammenligning er den største spiller i verden og i Danmark. 

Traditionelle TV pakker er generelt voldsomt dyre og koster nemlig mere end 5000 kroner om året, hvor Netflix til sammenligning koster under 1000 kroner, hvis man vælger den billigste pakke, hvor man kun man se på en skærm af gangen. 

Mange udbydere om serierne 

Der er kommet mange streamingtjenester, hvilket også betyder, at man skal have flere, hvis man vil kunne følge med i det hele, da flere af serierne er eksklusive og ikke kan ses andre steder end på den pågældende tjeneste. Eksempelvis skal man have HBO, hvis man vil se Game of Thrones, Handmaid’s Tale. Ballers eller lignende, men det er Netflix der skal til, hvis man se Orange is the New Black, House of Cards og en masse comedy.

Få streaming sammen med din smartphone

Der findes dog også måder hvor man kan spare penge på streaming, så det ikke bliver så dyrt, og her menes der naturligvis ikke at dele med andre personer eller andet ulovligt. Der er mange mobilselskaber der tilbyder streaming som en del af deres abonnementer. Eksempelvist tilbyder Telmore en pakke der hedder Play, hvor der udover telefoni også er inkluderet streaming i form af HBO Nord, MinBio, C More Play og TV2 Play, der ville koste langt mere end du betaler for abonnementet. 

Der er flere andre selskaber der tilbyder eksempelvis Viaplay eller lignende som en del af pakken, og hvis man kigger sig lidt om, kan der altså være mange penge at spare, hvilket kan give flere penge til flere tjenester og mere underholdning.