Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Stuklister kan gøre en stor forskel i ethvert hjem. De kan være med til at tilføre stil og charme, og samtidig give ethvert rum en smuk finish. Stiklister kan tilføjes til alle husets rum, men passer specielt godt til stuen og soveværelserne, hvor de tilføjer varme og hygge. Stuklister findes i mange ældre lejligheder, men ofte er de slidte og trænger til en udskiftning. Hvis du ønsker at udskifte dine gamle stuklister, eller hvis du ønsker at tilføje dem til et rum uden, er det en god idé at undersøge de forskellige forhandleres priser inden. Der er nemlig stor forskel på, hvad stuklister koster. Dette er både baseret på typen af stukliste, materialet og forhandleren.

Hvilket materiale er billigst?

Stuklister laves primært i 2 forskellige materialer: polystyren og polyurethan. Stuklister i polystyren er primært den billigste type stukliste. Den kaldes også for flamingostukliste, da den er lavet af opskummet flamingo i rigtig god kvalitet. Du skal passe på med at købe dine flamingostuklister for billigt, da de helt billige flamingostuklister har tendens til at smuldre. Hvis du skal have flamingostuklister, kan du gå efter nomastyl flamingo, som sikrer dig en god og holdbar kvalitet. Flamingostuklisterne er fleksible, og derfor er de lette at opsætte og arbejde med. Du kan sagtens opsætte flamingostuklisterne uden hjælp fra andre. Disse stuklister i flamingo kan ikke laves med avancerede udskæringer. Hvis du ønsker stuklister med simple udskæringer som for eksempel trapper eller buer, er disse stuklister i polystyren et godt valg.

Stuklister i polyurethan er en lille smule dyrere, men du har til gengæld mulighed for flere typer udskæringer i denne type stukliste. Stuklister i polyurethan er lavet af et hårdt skummateriale. Dette gør listerne særdeles slagfaste. Denne type stukliste er let at arbejde med og nem at save i, og da stuklisten er i høj kvalitet, får du et rigtig flot snit. Polyurethan-stuklister kan laves med mange forskellige udskæringer, som for eksempel blomster, trappetrin, kanter eller tunger.

Når du skal vælge dine nye stuklister, skal du nøje overveje hvad du har behov for. Hvis du ikke ønsker at bruge ret mange penge på dine nye stuklister, bør du vælge stuklister i polystyren. Denne type stukliste begrænser dog mulighederne for udskæringer, så hvis du ønsker avancerede udskæringer i dine stuklister, bør du vælge stuklister i polyurethan. Denne type stukliste er kun en anelse dyrere end stuklister i polystyren, og derfor kan begge typer stuklister købes til en god og overkommelig pris. Du kan købe dine nye stuklister her.