Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Få råd til mere på kontoret

Når der skal købes inventar til kontoret, så kan det meget hurtigt blive en dyr affære. Der er i disse tider stort fokus på ergonomi i hjemmet som på jobbet. Derfor er det vigtigt, at man vælger de rette produkter. Ergonomi er lig med god komfort for dine medarbejdere og kollegaer. Sunde og friske kroppe er lig med lavt sygefravær, så det kan godt betale sig at købe ordentligt ind i første omgang, så man undgår at skulle betale dyre vikarer i stedet.

Nyt kontor tilbehør til medarbejderne

Er du på udkig efter nyt kontor tilbehør, så giver det rigtig fin mening at tage kontakt til en forhandler, der kan komme ud og give et helt uforpligtende tilbud på møbler til jeres kontormiljø.
En af fordelene, ved at der kommer en sælger ud, er, at vedkommende nemt kan danne sig et overblik over, hvilke behov I har på jeres kontor. Det er ikke altid lige nemt at forstå via en telefonsamtale eller nogle tilsendte billeder.
Det kan sagtens tænkes, at man overser helt elementære ting som eksempelvis belysning, da det naturligvis blot er noget, der altid har været på kontoret.

Hvis det ikke ønskes, at der kommer en ekspert ud og gennemgår kontormiljøet, så er det også en mulighed at købe inventar online. Er du ny kunde kan du ovenikøbet spare 10% på dit første køb hos Inventarland.
Det anbefales dog, at man får rådgivning fra en konsulent, der kan give et konkret billede af det egentlige behov. Derved får man et helt skræddersyet tilbud på nyt kontor tilbehør.

Husk hæve sænkeborde

Man finder nærmest ikke et moderne kontor efterhånden, hvor der ikke er placeret hæve sænkeborde. Det er godt for sundheden hos medarbejderne, da de kommer op at stå flere gange dagligt – hvis de bruges.
Det forbedrer blodomløbet i kroppen, som ellers er udsat pga. de mange timer, der bruges på at sidde ned dagligt.