Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle der har prøvet at være medlem af den lokale sportsforening ved at det kan være en dyr omgang. Særligt hvis du går til tingene i de større byer kan det nogle gange være et stort kontingent man skal til at betale. Derudover så kommer der penge til sportstøj, bolde, sko, støvler, ketcher, kørsel frem og tilbage fra træning og kampe og meget andet. Der er selvfølgelig nogle steder man kan spare lidt penge således at man har råd til mere.

Vær frivillig

Selvom at frivillighed altid skal komme af egen vilje. Så kan det være en måde hvor på du kan spare lidt penge på dine aktiviteter i klubben. Det kræver mange timer at være frivillig i sin lokale klub og derfor skal det være noget som du virkelig også har lyst til og ikke noget du bare gør for at kunne spare lidt penge på kontingentet

Købt brugt

Man kan nogle gange bruge lidt penge på at købte brugte ting af andre. Har du børn i nogenlunde samme alder kan det endda være at deres ting kan gå i arv. Ved at kigge i Facebook grupper eller på sider so DBA så kan det være at du kan finde nogle ting i god stand

Køb på tilbud

Der findes mange steder der kører med gode tilbud i perioder og derfor har du mulighed for at finde en masse gode ting der passer lige til enten dig eller dine børn. På den måde får du oftest noget af de nyeste der er på markedet bare til en billigere pris. Steder man kunne kigge efter udsalg kunne f.eks. være her. Nogle gange så kan man også spare flere penge ved at købe på nettet frem for at købe fysisk. Så får man godt nok ikke mulighed for at se det, men du har altid mulighed for returnering.