Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne have råd til mere? Det kan være ferie, elektronik eller bare lidt mere luksus i hverdagen. De vil de fleste af os nok. Der kan være flere måder at tjene penge på. Hvis der er mulighed for det, så kan du tage ekstra vagter på dit job, det kan også være at du kan få et ekstra job.

En anden mulighed er, at du kan blive ”guldgraver” i Danmark. Det kan du blive ved at finde rav og derefter sælge det. Det kan være mange penge værd. Det første du skal bruge, er selvfølgelig en ravlygte, så du kan finde noget rav. Det kan du købe her. En ravlygte har nemlig blåt lys, som gør det muligt at finde ravklumper selv i mørke.

Sådan finder du rav

Hvis du gerne vil finde noget rav, så skal du ikke gå og lede imellem stenene på stranden. Du skal derimod lede i det tang, som er skyllet op. Her skal du gå efter det tang, som har pindestykker, kulstykker og gule svampe i. Du kan også holde øje med mågerne og se, hvor de slår ned. Der, hvor de gør det, der har du bedst chancer for at finde rav.

Hvis du vil forøge dine chancer endnu mere, så skal du holde øje med vind og vand. Efter et godt blæsevejr, hvor vinden er gået fra fralandsvind til pålandsvind har du gode chancer for at finde rav. Derudover er det bedste tidspunkt, når højvandet er så småt ved at vende.

Der er altså masser af muligheder for at finde rav, hvis du gerne vil det. Det smarte er, at det ikke koster dig penge at få fat i det. Det tager selvfølgelig noget tid, men det du finder, kan du så også sælge uden nogen former for omkostninger.