Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hver gang der skal startes på et nyt malerprojekt, så går tankerne i de fleste tilfælde på – skal vi bruge en professionel malermester, eller kan vi gøre det lige så godt selv? Det er netop det der er svært at vurdere, for kan man i virkeligheden gøre det lige så godt, som en professionel maler kan? Og hvis man ikke kan, har det så været besparelsen værd – hvis der overhovedet har været den helt store besparelse.

At male hjemmet er desværre ikke bare at male lidt her og der. Der skal være styr meleteknikken, og alle flader skal have samme antal lag, hvis væggene eller lofter skal være i sammen nuance. Man kan derfor i mange tilfælde se, når nogle har valgt at male deres hjem selv.

Alt efter størrelsen på dit projekt, skal du måske også have noget hjælp ude fra, af venner eller bekendte. De skal formentlig ikke have penge for dette, men du kommer nok Ikke uden om, at der skal stilles noget drikkelse og sikkert også en bid mad til rådighed – og dette kan også hurtigt løbe op i det samlede budget.

Bestiller du en malermester til at udføre dit malerprojekt, vil du først og fremmest ikke skulle røre en finger, hvad angår malerrullen, du skal ikke være bange for at der kommer ujævnheder på fladerne, og projektet bliver i de fleste tilfælde, også hurtigere lavet af en professionel. Så det kan godt være at en malermester er en smule dyre, men kan den besparelse veje op den kvalitet som du så får – når opgaven er færdig?

Prøv at tage fat i din lokale maler i Køge, eller hvor du nu end bor.