Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For de fleste af os er hverdagen travl. Jobbet skal passes, de praktiske og huslige pligter ordnes, og samtidig skal der også gerne være tid til hyggelige stunder med familie og venner. Derfor vælger flere og flere danskere at købe sig til mere tid i hverdagen. Læs her hvordan.

Hjælp til rengøringen

Det er blevet relativt almindeligt at betale sig fra rengøringen af hjemmet. Der findes ikke noget bedre end at komme hjem til en ren og velduftende bolig – desværre er det bare de færreste, der til daglig gør det. Rengøring kræver tid og er desuden en af de mindre sjove begivenheder i hverdagen. Ved at overlade den til professionelle, slipper man selv for at svinge støvsugeren og skuresvampene og kan i stedet med god samvittighed smide benene op eller hygge med børnene på sofaen til en god tegnefilm.

Få dagligvarerne leveret til døren

Mange danskere bestiller deres dagligvarer online. Man vælger, hvilke produkter, man vil have og får dem herefter leveret direkte til døren. Leveringen er det, som koster ekstra, men for de fleste er det en lille pris at betale for at spare turen i Bilka.

Det er over de seneste år også blevet populært at bestille måltidskasser fra online udbydere. Her får man en kasse med ingredienser og tilhørende opskrifter. På den måde sparer man den tid, det ville tage at planlægge ugens måltider og den tilhørende indkøbstur. Måltidskasser fås til både en person og til større familier, hvilket gør løsningen attraktiv for de fleste husstande.

En hjælpende hånd i haven

Flere og flere vælger også at få hjælp til at holde husets udendørsområder pæne. Det kan være svært at finde tid til at klippe hæk, plukke ukrudt og vande planter. Heldigvis kan en professionel gartner hjælpe med det. Aftalen er typisk fleksibel og kan løbende tilpasses dine behov.