Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Weekenden står for døren, og det er ved at være tid til at planlægge byturen sammen med venner fra gymnasiet eller universitetet. I de år er man sjældent tidligt ude med at finde en passende lokation, hvor forfesten kan holdes, og hvor forældrene måske er kørt i sommerhus, så hele huset står tomt og klar til indryk. Ofte sker det blot et par dage før, men man kan sagtens forberede sig på andre måder end blot at købe alkohol eller finde en passende festlokation.

Uanset om du er en pige eller en dreng, bør du forberede dig på, at weekenden kan ende hos en af samme eller modsatte køn, når festen er slut. Selvom det måske er et tabu i de år, er kondomer nærmest et must-have i skuffen hjemme på værelset eller i lejligheden. De kan spare dig for mange frustrationer, og samtidig kan de også spare dig for mange penge. Bliver du eller din partner gravid ved et uheld, står I pludselig i en situation, hvor der skal tages en potentiel meget svær beslutning. Det kan potentielt vende op og ned på jeres liv, og pludselig kan den førnævnte uddannelse synes meget langt væk.

Dette er ikke en propaganda for kondomer, og vi har intet at gøre med sex og samfund eller nogen relation til lignende organisationer overhovedet, men vi vil alligevel gerne slå et slag for, at man beskytter sig med et kondom under samleje. De kan udover at beskytte mod graviditet også spare dig for svie og smerte i form af kønssygdomme. Hvis man skal tage et skrækeksempel blot for at statuere et eller andet, kan piger bliver sterile, hvis det viser sig, at de har klamydia gennem en længere periode. Det er derfor super vigtigt, hvis uheldet er ude, at der bliver taget hånd om sådanne problemer, da det ellers kan gøre endnu mere skade i fremtiden.