Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle og en hver ved at designermøbler lige er en del dyrere end de almindelige møbler som man finder i de mange varelagere. Forskellen ligger nemlig i at de masseproduceret møbler og inventar er produceret i billige materialer, og er derfor nær så holdbare som designermøbler er. Produktionen af designermøbler er mere unik, og designerne anvender altid kun de mest kvalitetssikre materialer på markedet. Desuden er der også kælet for detaljen, hvilket er med til at gøre designermøbler endnu mere attraktive. Men selvom designermøbler er dyre at købe, så er der faktisk en række økonomiske fordele ved at gøre sin købe i designermøbler, frem for de billigere alternativer.

Investerings mulighed

Rigtig mange ser designermøbler som en stor udgift, da det er mange penge man skal ligge for at få dem med hjem. Men dette er ikke helt sandheden. Som sagt er designermøbler produceret med de bedste materialer, og er altså utrolig holdbare (såfremt du ikke hoppe og danser i dem). De betyder altså at dine designermøbler kan holde i rigtig mange år, uden at have skader på sig. Det betyder også at du har mulighed for at sælge dem videre til nogle andre, og på den måde få noget af det beløb du har betalt, tilbage igen for dine designermøbler – og spare lidt på de næste.

Køb brugt

Er det ikke muligt at du kan betale for et helt nyt designermøbel, så kan du naturligvis og gå den anden vej, og købe et brugt møbel, af nogle som sælger deres – for det er der med garanti. Så kan du faktisk få et designermøbel ind i din indretning, uden at betale en formue for det.

Renovér møblerne

Et bonustip til dig som kan finde ud af at lave lidt håndværk er, at du indkøber brugte designermøbler som måske har lidt skræmmer, til billige penge – og renovere på disse. Det giver dig en mulighed for at kunne tjene penge på designermøbler, og på den måde få råd til mere i hverdagen.