Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du møder ind på kontoret, smider tasken på gulvet ved siden af dit hævesænkebord. På vej ud til kaffemaskinen hiver flere af dine medarbejdere fat i dig for at tale om arbejdsdagens opgaver. Du vender tilbage til kontoret med din nu halvlunkne kop kaffe, åbner computeren og regnskabsarkene for at gå i gang med revisionsopgaverne – men straks begynder telefonen at ringe. Måske du kender til situationer på din arbejdsplads, hvor du som leder simpelthen ikke kommer i bund med regnskaberne. Og det er nu ret så vigtige at have overblik over, hvis du skal drive en virksomhed i vækst. Overvej om du skal få en revisor med i virksomheden, og læs mere i denne artikel om muligheden.

Kontakt det lokale revisionsfirma

Find det lokale revisionsfirma i byen. Det kunne fx være en revisor i København eller Århus. En revisor aalborg er også en mulighed. Du behøver naturligvis ikke at vælge en revisor fra samme by som virksomhedens adresse, men at der ikke er langt fra kontor til kontor, kan gøre samarbejdet noget lettere. Revisionsfirmaet vil give dig en gennemgang af, hvad de kan tilbyde. Samtidigt bør du fremlægge for dem, hvad du søger hjælp til.

Et hav af muligheder

Revisionsfirmaer tilbyder et hav af muligheder. For måske har du ikke brug for hjælp til alle revisionsopgaverne, men kun et udpluk. Omvendt kan det være, at du har brug for at de giver dig den fulde hjælp. De fleste revisionsfirmaer tilbyder hjælp til både de skattemæssige og juridiske opgaver inden for virksomhedsføring. Dertil kan de fleste virksomheder også hjælpe med rådgivning om forsikringer, HR og personaleudvikling med mere.

Du får mere tid til din virksomhed

Får du hjælp fra et revisionsfirma, vil du opleve, at du får mere tid til at prioritere dine andre opgaver i virksomheden – mens regnskaberne udarbejdes professionelt og fejlfrit.