Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I disse dage er der et stigende antal af os, som arbejder hjemmefra enten delvist eller på fuld tid. Derfor bliver det også mere relevant end nogensinde før at snakke om hvordan man indretter det perfekte hjemmekontor.

I denne artikel kan du få nogle gode råd til, hvordan du gør netop det. Læs med her hvis det har interesse for dig og din situation.

Har du plads til at lave et værelse om til hjemmekontoret?

Vi lever alle sammen på forskellige måder og det er ikke os alle sammen, som har plads til at sætte et decideret værelse af til hjemmekontor. Hvis du har pladsen til det, så er det naturligvis helt oplagt at du også gør det.

Men selv hvis du ikke har plads, så kan du stadig indrette dig et mindre hjemmekontor derhjemme. Du kan for eksempel lave en rutine med at du benytter en bestemt del af dit spisebord som ’hjemmekontor’. Brug en del af dit spisebord som du alligevel aldrig benytter.

At indrette sig på denne måde kræver naturligvis også, at man er meget god til at rydde op efter sig selv, når man er holdt op med at arbejde. Det er ikke særlig sjovt at se på en masse roderi, imens man får sin aftensmad med familien.

Skal du have købt nogle ordentlige kontormøbler?

Hvis du har plads til at indrette et decideret kontorrum til dit arbejde derhjemme, så skal du naturligvis også have fat i nogle rigtig gode kontormøbler.

Der er mange butikker – både online og fysiske – som du kan købe gode kontorartikler fra. På Creativ.dk kan du se et eksempel på en ret god online butik, som du kan vælge at benytte dig af. Her kan du få lidt af hvert til dit hjemmekontor.

Det er en god ide at overveje at anskaffe sig et hævesænkeskrivebord, hvis man gerne vil have et decideret hjemmekontor. På den måde har man langt bedre arbejdsforhold, fordi man har mulighed for at hæve skrivebordet op i den rette højde.

Det er meget dårligt for ryggen, hvis du sidder og krummer ned over bordet i mange timer ad gangen.

Og med et hævesænkebord har du også mulighed for at rejse dig op af og til og fortsætte med dit arbejde. Det er så absolut det sundeste for din krop og dit helbred, hvis du arbejder i lang tid ad gangen. Der er nemlig slet ikke så sundt at sidde ned i lang tid.