Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I de kolde og mørke vintermåneder, er der ikke mange projekter du kan begynde på udendørs. Derfor er der mange som i disse måneder i stedet begynder at renovere og ændre indretningen indendørs. Men at skabe et miljø hvor hele familien trives kan være udfordrende, især når møbler langtfra er billige. Men prisen bør ikke stoppe jer i at få indrettet jeres drømmehus, derfor er der her samlet en række ideer til hvordan I sparer penge under jeres stuerenovation.

Sørg for at lede efter tilbud og lignende produkter

Især her i juletiden kan du ofte være heldig at kunne finde forskellige tilbud på selve hjemmesiden, herudover kan du også på internettet lede efter rabatkoder til den givne hjemmeside. Leder du efter et sofabord, kan du finde billige og stilsikre sofaborde her.

Har du ikke været heldig at finde møblet på tilbud, kan du mange gange også lede efter alternativer i form af lignende produkter. Du kan typisk ikke finde et fuldstændigt identisk møbel, men de få afvigelser bliver hurtigt ubetydelige, når du ser hvor mange penge man kan spare, ved blot at gå lidt på kompromis.

Undersøg om varen er tilgængelig på diverse genbrugssider

En anden måde at spare penge når du skal købe møbler og tilbehør til din stue, er ved at lede på forskellige brugt- og genbrugssider. Her er der mange penge at spare, og man kan af og til være heldig at finde komplet ubrugte møbler, som folk har købt ved en fejl. Dog skal du altid være opmærksom på det er en fordel selv at hente varen, så du får mulighed for lige at gennemgå møblet, og derved tjekke at sælgeren ikke prøver at snyde dig, ved at sælge dig et beskadiget eller ødelagt produkt. Herudover bør du altid også spørge efter en kvittering.