Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du begyndt at opdage alger derhjemme? Alger elsker det fugtige danske vejr, og de stortrives blandt andet på vores terrasser, fliser eller husfacader. Alger kan også sagtens vokse frem på skilte eller endda dit køretøj. Selvom alger i sig selv ikke er farlige, så er det i langt de fleste tilfælde en god ide at få dem fjernet.

Bliv fri for alger

Alger er hurtigvoksende og så breder de sig rigtig meget. Alger er ikke giftige, men de kan godt gøre skade på vores facader, hvis ikke de bliver behandlet. Bevoksning med alger er også utrolig glatte. Hvis de har fået spredt sig på terrassen, så er der stor risiko for styrtefald.

Derfor er det bedst at komme af med algerne på en effektiv måde. Slip af med algerne med effektiv algerens. Algerens er ganske almindeligt og skånsomt over for naturen, så du kan effektivt komme af med algerne uden at ødelægge omkringliggende blomster, planter eller andet dyreliv.

Er algerens farligt?

Algerens er kun skadelig over for selve algerne. Du er ikke i fare for at ødelægge hverken plante- eller dyreliv i din have. Algerens er heller ikke farlig for os mennesker, når det bliver gjort ordentlig.

En algebehandling er ikke et DIY projekt, som du kan klare med en spand sæbevand eller andre rengørningsartikler. For at komme problemet til livs, uden at skade miljøet, så skal du benytte godkendt og miljørigtig algerens.

Årlig algerens

Algerens er effektiv til at komme af med algerne, men desværre har alger det med at vende tilbage. Du kan få algebehandlet dine overflader for at mindske risikoen, men ofte vil du opleve at algerne vokser frem igen.

Det er altså noget som jævnligt skal klares. Det er en god ide at få en algebehandling årligt for at holde bestanddelen nede.