Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er over os, og det betyder én ting for mange unge mennesker – studenterhuen skal på! For de danske studenter markerer det afslutningen på en lang og udfordrende uddannelsesrejse, og det er en begivenhed, der fejres med manér. Et af de mest traditionelle elementer ved studenterfejringen er studentergildet, hvor familie og venner samles for at ønske den nyudklækkede student tillykke og fejre den store dag sammen. Er det din tur til at få hue på, så står du måske med det store spørgsmål: Hvad skal man ønske sig i gave?

Indretning til dit værelse eller lejlighed

Nye og flotte ting til din lejlighed eller dit værelse kan du også ønske dig. Det kan f.eks. være:

  • Bløde puder, tæpper og sengetøj: Ønsk dig bløde sengetæpper og kvalitetssengetøj, der gør det svært at forlade den om morgenen eller bløde puder og lækre tæpper. Det kan også være et flot skind til at lægge over din seng eller stol. Vælg farver og mønstre, der passer til din stil og giver ekstra komfort.

  • Belysning: Mangler du en flot lampe til loftet eller skrivebordet? Forskellige lyskilder kan ændre stemningen i et rum. Overvej at ønske dig f.eks. loftslamper, gulvlamper og bordlamper for at skabe en behagelig atmosfære.

  • Spejle: Spejle kan få rummet til at virke større og mere lyst. Ønsk dig en med en flot ramme, der passer til din indretningsstil.

Få mere inspiration til gaveidéer her: https://www.kitchenlivingdining.com/dk/inspiration/gaveideer/student/.

Praktiske graver

Der er også et væld af praktiske gaver, du sætte på ønskesedlen. Hvis du planlægger eller er flyttet hjemmefra og ind i en ny lejlighed, vil f.eks. nyt og praktisk køkkenudstyr være en gave, der vil blive brugt flittigt. Overvej ting som en hurtig elkedel, en blender, en køkkenmaskine eller en støvsuger, der kan lette arbejdet i hjemmet.