Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man får et barn, så begynder pengene med det samme at fosse ud af budgettet, og man kan lynhurtigt bruge mange tusinde kroner på småting, for slet ikke at tale om de store ting, der også skal købes ind i forbindelse med at få et barn.

Der er mange ting, man kan købe brugt og dermed spare mange penge. Legetøj, tøj og lignende kan man med rimelig godt anskaffe sig let brugt, uden der er nogen der lider overlast af den grund. Der er dog også steder, hvor det kan være en god ide at købe tingene fra ny.

Der er især de store ting som barnevogne og klapvogne, der er god fornuft i at anskaffe sig fra ny. En barnevogn kan godt virke til flere børn, hvis man blot sørger for at udskifte madrassen, men som det er med meget andet, så bliver den også slidt, og en ny barnevogn kører bare i de fleste tilfælde bedre end en, der allerede har kørt flere hundrede kilometer.

En anden ting som kan være en god ide at købe fra ny er en klapvogn. Dit barn kommer til at bruge mange timer i den, og derfor bliver den også godt slidt efter et par år. Derfor vil de fleste også foretrække at købe en ny, i hvert fald hvis det er første barn.

Det betyder naturligvis ikke, at du ikke skal gå efter at spare på disse, for det kan sagtens lade sig gøre. Selv på de mest populære modeller som baby jogger city elite, kan der være stor forskel i prisen, som du kan se på nedenstående billede. Køber man den eksempelvis hos Babyaisle er den 800 kroner billigere, end det næstbilligste sted.

Det er med andre ord en rigtig god ide at sammenligne priser, inden man køber. Især på de store ting som klapvogn, barnevogn og autostol, kan der være mange tusinde kroner at spare, hvis man bruger et par minutter på research.