Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du også er en af dem som går ud med deres venner én gang om ugen eller hver 14. dag. Så ved du sikker at de aftener hurtigt kan løbe op i rigtig mange penge, både på bordet i spiller på, samt drikkelsen. Du kan sikkert ligge genkendelse til at man lige vil have en ekstra omgang eller to, og så stiger regningen bare endnu mere – og drikkelsen er selvfølgelig heller ikke billig på pubberne.

Drop de mange små betalinger

Der er en helt simple måde, hvorpå i kan spare jeres penge over længere tid, og stadig have jeres hyggelige aftener – med at spille billard. I stedet for at bruge flere hundrede kroner hver eneste gang i er samlet, så gør i stedet det, at i sammen køber et billardbord som kan stå hjemme hos en fra gruppen. Laver i sådan en én gangs betaling, vil i opleve at de forholdsvist hurtigt for tjent jeres bord ind igen, da det nu ikke koster noget for jer af spille. Og som en ekstra bonus, så kan i spille lige så mange spil som i vil, uden at det koster jer ekstra.

Find dét hjem hvor bordet skal stå

Et billardbord er ikke et lille objekt, og fylder nu det, dét fylder. Der skal derfor tages forbehold for dette, og når der skal købes sådan et bord. I må i fællesskab finde ud af hvem der her mest plads i hjemmet til bordet, og dermed hvem der skal have bordet stående. Det er selvfølgelig op til jer, men det ville være en fair løsning at han, som bordet står hos, også betaler lidt ekstra for bordet – da det er ham som der er i besiddelse af det.

Så hvis dig og drengene gerne vil spare lidt på jeres billardaftener, så tilegner jer sammen et billardbord, som i kan spille på, lige så tit i vil. Du kan finde det helt rette billardbord ved at klikke her.