Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Spar penge ved selv at stå for faktureringen

Ejer du en mindre virksomhed eller er du ene mand i virksomheden, vil du sikkert gerne spare penge der hvor der kan spares penge. Det er altid svært i starten og økonomien rækker måske ikke så langt, men der er en måde hvorpå du kan spare penge hvis du har udliciteret din fakturering til et andet firma. Du kan spare penge ved selv at stå for faktura og lignede. Ved selv at stå for det skal du ikke betale nogle andre for at løse denne opgave.

Faktureringssystem

Det de fleste nok ville have et problem med, i denne henseende, er det faktum at de selv skal stå for det. De skal selv bruge tiden på at fakturere, det er besværligt og det tager lang tid, men det behøves det ikke. Det kan gøres let og hurtigt med et faktureringssystem til computeren. Med sådan et system, kan du let registre tid og lave fakturaer ud fra fakturaskabeloner. Du kan registrere tiden som du har brugt på de enkelte opgaver og registrere dem til hver kunde. Herefter kan du trække tid, brugt på opgaver, ud til når du skal lave en faktura, så står opgaverne og tider der er brugt på fakturaen, automatiks. Du behøves derfor ikke at holde styr på tid og opgaver selv, så længe de bare bliver registeret inde systemet i mens du laver dem.

Hold selv styr på din tid

Du skal der for ikke bruge ret meget tid på at lave og sende en faktura. Når du laver dem selv, slipper du også for at betale andre for det og du kan derfor spare penge ved selv at gøre det. Du kan på den måde også selv holde styr på hvor meget tid du bruger på de enkelte opgaver og om der kan optimeres nogle steder.