Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til engagement omkring biler, er der mange forskellige typer af mennesker. Der er dem, der sagtens kan køre i en brugt bil, der ligner en krigstank fra anden verdenskrig. Så er der dem, der har brug for at køre i de nyeste og dyreste biler. Ja, og så er der dem, der falder ned et sted i midten. Dyrest er nok den anden kategori. Det at være bilentusiast har aldrig været billigt, og kommer nok heller aldrig til det. Dog er der en måde hvorpå, det kan blive lidt billigere, når bilerne skal være dyre, og ofte skal skiftes ud.

Hvis du er vild med biler, kan det være, at du skal overveje flexleasing

Leasing af biler er blevet meget populært, ja faktisk helt normalt i Danmark. Men der findes flere forskellige måder at lease på. Den mest optimale måde at lease på for dig, kommer meget an på, hvordan dit forhold til biler er, og hvor ofte du gerne vil have en udskiftning af din bil. Hvis du gerne vil have en dyr, lækker bil, og du gerne vil have den skiftet ud ofte, er det nok flexleasing, der giver bedst mening for dig. Ved flexleasing betaler du ud over den månedlige ydelse kun en del af registreringsafgiften – og undgår altså dermed at betale meget mere for bilen, end den reelt er værd. Der er også en hale – bilen kommer til at have en restværdi, og når din leasingperiode udløber, er det dit ansvar at have fundet en køber til bilen. Det burde dog ikke være så svært, da bilen kommer uden registreringsafgift – og mange gange vil forhandleren gerne hjælpe med at sælge bilen igen. På perbcars.dk/flexleasing/ kan du læse mere om emnet, hvis du synes det lyder interessant, eller har nogle ubesvarede spørgsmål.